Sponsoringsmogelijkheden.
Het Dutch Sailing Team staat voor dynamiek, sportiviteit en teamprestatie. Dat zijn de drijfveren voor een enthousiast en gemotiveerd team met een sterke voorliefde voor het wedstrijdzeilen en moderne technieken. Van groot belang daarbij is het vertrouwen. Het vertrouwen van de bemanning onderling tijdens een wedstrijd, vertrouwen in het materiaal en het vertrouwen dat wij van u krijgen als sponsors. Herkent u deze waarden ook in uw bedrijf, dan is sponsoring van het Dutch Sailing Team een uitgelezen kans.

Tijdens de St. Maarten Heineken Regatta bieden wij u de volgende mogelijkheden voor sponsoring:
1. Hoofdsponsor
2. Sponsor
3. Vrienden van…

U kunt een overzicht van de sponsormogelijkheden hier downloaden of contact opnemen met het Secretariaat Dutch Sailing Team, p.a. FPW, Liesbeth Peters, 040 - 212 99 98.

1. Hoofdsponsor
Als hoofdsponsor van het dutchsailingteam.nl heeft u een prominente positie. Zowel in aanloop naar en tijdens het evenement. Gedurende de trainingsdagen en teambijeenkomsten zal het logo en beeldmerk van de hoofdsponsor duidelijk zichtbaar aanwezig zijn. Tijdens het evenement bent u sponsor van een Farr 65. Voor, tijdens en na de races zal uw naam prijken op de romp van de 65 foot in 1999 te water gelaten racer/cruiser. Indien u tijdens de races aan boord wil zijn, kunnen wij dit voor u regelen. Op 28 augustus 2004 organiseren wij weer in samenwerking met Team Heiner, van de wereldberoemde zeiler Roy Heiner, de grandioze sponsordag. Samen met zeven door u genodigden bent u gedurende een gehele dag en avond onze gast. Een dag om nooit meer te vergeten waarin u op spectaculaire wijze met wedstrijdzeilen kennis maakt. U gaat gedurende deze dag zelf met toppers als Roy Heiner aan de slag. Samen met uw relaties, management of andere mensen ervaart u wat het is om op een racer te zeilen. Sta aan het roer, trim het grootzeil of gijpen onder spinaker, we gaan het met elkaar beleven. We sluiten deze dag af met een goed diner en een lekker glas wijn.

Voor het hoofdsponsorschap berekenen wij een bedrag van € 13.000,-.

Er zijn drie hoofdsponsor plaatsten te vergeven, waarvan er één reeds geclaimd is en één in optie.
Lycos is één van de hoofdsponsors zijn gedurende het evenement.

2. Sponsor
Sponsors vinden het minder belangrijk om breed uitgemeten op de Farr 65 te staan. U draagt het dutchsailingteam.nl een warm hart toe. Maar u vindt het wel belangrijk dat men toch wel weet dat u sponsort. Gedurende de aanloop en tijdens het evenement is uw naam, beeldmerk duidelijk aanwezig. Tijdens het evenement op de shirts, broeken en caps van het team. Elk moment van de dag tijdens de regatta bent u prominent aanwezig op een stijlvolle manier. Tijdens de Regatta Experience sponsordag bent u onze gast samen met uw partner om deel te nemen aan dit spektakel. Onder begeleiding van Team Heiner, waant u zich een dag een echte wedstrijdzeiler. Wel de lol van het wedstrijdzeilen niet de lasten. Deze dag wordt afgesloten met een goed diner alwaar de verhalen van de belevingen van de dag nogmaals over de tong gaan.

Voor sponsoring berekenen wij een bedrag van € 3.000,-.

Er zijn diverse sponsor mogelijkheden, waarvan er reeds een aantal definitief zijn.
Van Schijndel keukens, Goevaers bouwonderneming, Mouse Craft - interactieve vormgeving en FPW Reclame Advies hebben zich reeds aangemeld als sponsor.

3. Vrienden van…
Zoals alle jaren tijdens de Heineken Regatta hebben wij de vlaggetjes weer van stal gehaald. U krijgt uiteraard na afloop van het evenement een mooi aandenken.

Vrienden van bedraagt € 300,=.