Het laatste nieuws | archief
 
26.06.2003 | Uitnodiging Sponsor Regatta Experience
Speciaal voor de sponsors en relaties die deelname van het www.dutchsailingteam.com aan de Heineken Regatta 2003 rond Sint Maarten mogelijk gemaakt hebben, wordt de Sponsor Regatta Experience georganiseerd. De Sponsor Regatta Experience bestaat uit een nautisch bedrijfsevenement voor u en uw relaties bij Team Heiner en vindt plaats op het IJsselmeer op zaterdag 30 augustus 2003. Het is een origineel en uitdagend evenement dat uitstekend geschikt is voor teambuilding of relatiebinding.

Programma
In één dag komen vele facetten van het wedstrijdzeilen aan bod. Er wordt gestart met een korte presentatie over de zeilsport. Daarna gaat men snel zelf aan de slag. Na de ‘Fast Track Sailing Course’ aan de wal (leren zeilen in 10 minuten), wordt er getraind op het water. Men maakt kennis met de boten, de verschillende posities aan boord en de essentie van het wedstrijdzeilen. Er wordt gevaren op drie nagelnieuwe MaxFun25 schepen en drie Whitbread30 schepen. Beide typen worden gelijkwaardig getuigd, waardoor de onderlinge verschillen minimaal zullen zijn en spektakel tijdens deze dag absoluut gewaarborgd is. Zeilervaring is geen vereiste. Na anderhalf uur zullen de gasten het wedstrijdjacht zelf besturen. Een prestatie die ´s morgens vroeg nog onmogelijk leek.

De middag staat in het teken van de regatta om de ‘www.dutchsailingteam.com Sponsor Cup’. Op een korte baan strijden de boten tegen elkaar. Boord aan boord gaat men over
de startlijn, bij elke boeironding zal er strijd worden geleverd en pas op de finishlijn is duidelijk welk team wint. Het gaat hier niet alleen om hard varen, de tactische beslissingen die gaandeweg genomen worden bepalen voor een groot deel het resultaat.

Unieke ervaring
Ondanks dat actie en competitie door deze dag verweven zijn, is er ook uitgebreid de gelegenheid in een ontspannen klimaat te spreken, te netwerken of te teambuilden. Iedereen gaat een unieke ervaring tegemoet, waar nog lang een positieve herinnering van over zal blijven. Uiteraard wordt gezorgd voor ontvangst met koffie of thee, een uitgebreide lunch en een afsluitende barbecue. Ook is rekening gehouden met professionele zeilkleding en
verzekering. Indien gewenst kunnen wij het programma uitbreiden met diverse opties, zoals vervoer, hotelovernachting, tweedaagsprogramma, etcetera.

Informatie:


P. Goevaers

T. 0499 - 390 025
M. 06 22 44 10 61

L. Peters

T. 040 - 212 99 98
M. 06 55 88 30 06